• El Sant Jordi 2015 de 2+1 editors
  • El Sant Jordi 2015 de 2+1 editors
  • El Sant Jordi 2015 de 2+1 editors

El Sant Jordi 2015 de 2+1 editors

Alfred Llahí i David Manubens al Sant Jordi 2015 de 2+1 editors

El periodista i presentador de TV andorrà Alfred Llahí va ser present tota la jornada -com ja és habitual en els darrers anys- a la plaça Coprínceps d’Escaldes, on va estar signant exemplars dels seus darrers llibres i on va rebre la visita, entre altres, de la Cònsol Major de la parròquia, l’Hble. Sra. Trini Marin, qui va voler felicitar-lo per la seva fidelitat en aquesta assenyalada jornada.

Malgrat el mal temps per la tarda, Alfred Llahí es mostrava satisfet pel gran nombre de llibres venuts i dedicatòries fetes al llarg de tota la jornada, tot i no haver presentat enguany cap nou llibre.

Per la seva banda, David Manubens, que s’estrenava com a escriptor a 2+1 editors amb el seu nou llibre digital Cuinant amb el Manu!, va voler publicitar la seva obra amb un original estand -al més pur estil d’un bon restaurant- a Sant Julià de Lòria, on va atendre un gran nombre de persones interessades en la seva obra que ben aviat sortirà al carrer en la seva versió impresa.

Una jornada per recordar malgrat el mal temps, que la nostra editorial valora com a molt positiva per les vendes i per l’afluència de públic als seus estands.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *