Es presenta “Cuinant amb el Manu!”

Es presenta “Cuinant amb el Manu!”

La Biblioteca Comunal Universitària va acollir aquest dimarts a les set del vespre la presentació de Cuinant amb el Manu!” de David Manubens, una llibre adreçat a gent que desitgi aprendre a cuinar. Amb una sala plena a vessar el periodista i presentador de televisió Alfred Llahí, en nom de 2+1 editors, va presentar l’autor, tot i que ja és algú força conegut pel públic lauredià, doncs és un dels agents de circulació que treballa cada dia per tal que els carrers i avingudes de laurèdia siguin transitables.

Però en David Manubens té una història. Va arribar al servei públic després d’haver abandonat, a causa d’un accident, l’exercici de la seva primera passió: la cuina. Format a l’École Hotelière del Lycée Comte de Foix i a l’Escola Joviat, té arguments valuosos per apropar-nos a la seva visió de la cuina: ingredients senzills i que podem trobar obrint el refrigerador, fàcils de preparar, gustosos, sans i ecònòmics.

20150407_1945_5304-1

Cuinant amb en Manu (de Manubens, s’enten) es pot adquirir al web de l’editorial. També és present com a projecte de crowdunfding per a la versió impresa a Verkami. En la publicació, Manubens explica com preparar plats casolans, especialment aquells en els quals prima la senzillesa i la qualitat dels ingredients. Segons afirma el mateix autor, “es tracta d’una introducció bàsica amb la qual aprendràs les tècniques principals per començar a preparar els teus primers plats sense morir en l’intent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *