Ambdues autores provenen del món del disseny gràfic, industrial i de la il·lustració. El 2001 inicien un projecte empresarial en comú; Formes, disseny i comunicació, una empresa que comprén els diferents àmbits del disseny i ofereix un servei integral i de qualitat als seus clients, amb un forta aposta per la creativitat i la innovació.

Professionalment han estat guardonades amb diferents distintius com el premi Ideas that Matter de Sappi; d’àmbit internacional per a la creació de la campanya per a Creu Roja Andorrana “Jo me’l penjo, i tu?” i recentment han obtingut el Premi Arts Andorra 2013 al millor projecte editorial que atorga el Cercle de les Arts i de les Lletres per al disseny del llibre “Andorra’s Challenge” en motiu del 60è aniversari de MoraBanc.

L’ocell de paper és el seu primer llibre, amb el que a través de textos entenedors i il·lustracions vives amb enquadraments trets del món cinematogràfic aposten per una literatura infantil en la que el significat i el rerefons del llibre, aportin continguts morals i pedagògics als nens.