El pare Christopher Jamison és un monjo benedictí i ex-abat de l’Abadia de Worth a West Sussex, Anglaterra. Va néixer a Melbourne, Austràlia, l’any 1951.  Quan era nen, es va mudar a Buckinghamshire, Anglaterra, amb els seus pares i els seus tres germans. Després va estudiar a Downside School i més tard a la Universitat d’Oxford on va obtenir una llicenciatura en francès i espanyol, ordenant-se l’any 1973 i essent escollit abat l’any 2002.

Christopher Jamison es va fer conegut per al gran públic a través de la sèrie de televisió de la BBC The Monastery, amb més de 3 milions d’espectadors. La sèrie va mostrar les proves i tribulacions que van haver de passar sis homes de diferents nivells de creença en un període de quaranta dies i quaranta nits en el seu intent de seguir una vida monàstica. També va fer el documental de televisió The Big Silence el 2010, que seguia a diverses persones ordinàries a mesura que exploraven el valor i el desafiament de la meditació silenciosa.

Jamison ha escrit dos llibres: Finding Sanctuary: Monastic steps for Everyday Life (2007) i Finding Happiness: Monastic Steps For A Fulfilling Life (2008), aquest darrer publicat per primer cop al Principat d’Andorra com A la recerca de la felicitat per 2+1 editors, que en disposa dels drets i destinarà l’import total de les vendes de l’edició a Càritas Andorrana.

Jamison, que actualment exerceix com a Director de l’Oficina Nacional de Vocació, és també president de la Conferència Internacional d’Educació Benedictina (ICBE) que facilita el diàleg entre les escoles secundàries benedictines de tot el món.