Periodista i presentador de televisió andorrà, membre de l’Asociación de Corresponsales de Prensa Iberoamericana i de l’Organisation Internationale des Journalistes. Des del 1999, ha dirigit i presentat diversos programes a Andorra Televisió, la televisió nacional del Principat d’Andorra, entre els quals excel·leixen De la Seca a la Meca, Així és la vida, Encara me’n recordo, A casa teva, El magazín, El magazín VIP… Actualment és presentador a Lòria TV i col·laborador habitual del programa Cara o creu de Ràdio Nacional d’Andorra i d’altres mitjans de comunicació espanyols.

En el camp de la investigació històrica, ha publicat vuit llibres, La parròquia d’Escaldes-Engordany. Aproximació històrica al procés de reivindicació autonòmica (la història del procés de creació d’Escaldes-Engordany com a setena parròquia del Principat d’Andorra); L’Automòbil Club d’Andorra —1954-2004— (l’evolució del país a través d’un dels seus clubs més antics); Andorra: terra d’acollida (sobre el pas de sant Josemaría Escrivá de Balaguer, fundador de l’Opus Dei, pel Principat d’Andorra el 1937); Andorra: tierra de acogida (traducció al castellà de l’obra anterior, publicada per l’editorial Rialp per a Espanya i l’Amèrica Llatina); Històries de la nostra història (un passeig per la història menys coneguda i anecdòtica del Principat d’Andorra, que va ser el llibre més venut de no ficció en català durant tot el 2012 al país); Andorra’s Challenge (estudi historicogeogràfic, socioeconòmic i institucional del Principat d’Andorra en cinc idiomes); Històries de la nostra història 2 (segon volum de l’obra presentada l’any 2012 amb el mateix títol) i Qui és qui als carrers d’Andorra (estudi complet sobre l’hodonímia del Principat d’Andorra). Ha participat també, per encàrrec de Roma, en la redacció de les veus del Diccionario de San Josemaría Escrivá de Balaguer, publicat el 2013 a Burgos per l’editorial Monte Carmelo.

Expert universitari en protocol i cerimonial per la Universitat Miguel Hernández d’Elx (València) i soci d’honor del Reial Cercle Artístic de Barcelona, també forma part de la Delegació Diocesana de Família i Vida del Bisbat d’Urgell, de la qual és secretari. Dins del món de la premsa escrita, és director editorial de la revista mensual andorrana l’esKpada i de la catalana Engrandint, publicació periòdica de la Fundació Fiella.